Facebook Online Officer

JOB DESCRIPTION
Pernahkah anda fikir setiap hari hanya memainkan smart phone tapi akan dpt gaji & komisyen yg lumayan? Syarikat kami memerlukan pekerja yang berminat dalam bidang media social iaitu facebook.
Dah lama mencari peluang bekerja di syarikat yg ohsem?
ADAKAH ANDA SEORANG:.
– Perempuan single
– Tak jemu layan customer di FB & Whatsapp
– Minat didalam bidang Sale
– Gila-gila! Energetic! Tak nak yang lemau & lesu!
– Tak selalu MC, tak selalu datang lambat, tak selalu banyak alasan!
– Suka dengan smartphone
– Tinggal berdekatan dengan Setia Tropika

“EH EH, MCM SAYA JER TUH!”

Jika jawapan anda utk semua soalan di atas ialah %u201CYA%u201D maka andalah yg yg kami CARI!!!!

Banyak betul syarat kan? Tapi kami janjikan persekitaran kerja yang ceria, happening & produktif! Korang dah kerja sini, dah berhenti & kerja tempat lain nanti MENYESAL! Tempat lain tak dapat tempat kerja best macam di Vidara! Tak percaya? stalk fb vidaraofficial??

Basic Commission Allowance = RM1600 hingga RM5000
Telefon dan Internet line 4G dibekalkan

Jangan bimbang latihan akan diberikan dan semua skrip close sale juga disediakan. Kerja office hour dan tidak perlu untuk keluar buat jualan. Yg best tak perlu buat marketing hanya close sale sahaja.

– Lokasi : Setia Tropika, Johor Bahru
– 20 kekosongan sahaja

– Call @ Whatsapp terus saya Nor 0103195023
– Email kan resume di [email protected]

Calon yg terpilih akan dihubungi untuk sesi temuduga
JOB REQUIREMENT
Nationality Preferred Malaysians Only
Gender Preferred Female Only
Language Required English | Bahasa Malaysia
Own Transport None
Experience Level < 1 year | 1-3 years | 3-5 years Minimum Education Required SPM, Diploma atau Ijazah Location Johor Deadline 30 Sep 2018

Kongsi bersama rakan-rakan anda!