Jawatan Kosong Pendapatan 5 Angka Sebulan Dengan Hartanah

JOB DESCRIPTION
===================================================
Nak tahu 5 Langkah Untuk Dapat 5 Angka Sebulan?
===================================================

Sesetengah orang mimpi untuk dapatkan.
Sesetengah orang berharap untuk dapatkan.

Kami pastikan kami dapat

*Pastikan anda membaca sampai habis*
Pertama sekali, simpan nombor saya dan whatsapp sahaja:
UMAR ABDUL KARIM
014-2102473

Anda tengah menghadapi tekanan yang besar dalam kehidupan seharian??
Lebih separuh hari kerja tapi gaji tak pernah cukup??
Pernah bayangkan diri anda dalam 5 tahun akan datang??
Adakah anda rasa cukup??

Tarik nafas anda sedalam mungkin dan ambil 10minit utk baca apa yang saya kongsikan.

Saya lahir dan dibesarkan di Melaka. Saya baru sahaja habiskan pembelajaran saya utk Ijazah Sarjana Muda tahun lepas. Selepas graduasi, saya diserap masuk ke syarikat dimana saya melakukan praktikal saya . Saya berkerja keras siang dan malam sehingga setahun sahaja saya terus diberi jawatan sebagai Pengurus Cawangan. Saya berkerja 13jam sehari bermakna lebih dr separuh hari saya berkerja. Kadang-kadang dalam seminggu pun saya tak pernah dapat cuti atas dasar kekurangan perkerja. Kerja saya sebelum ni buat saya tertekan sangat sebab walaupun saya kerja mcm dah nak hilang nyawa, tapi gaji saya tetap terhad. Disebabkan terlalu risau dengan masa depan saya, saya ambil keputusan drastik untuk berhenti kerja. Saya mula bertanya pada diri sendiri, apakah yg akan jadi kalau semua tenaga yg saya keluarkan kepada tempat yang pendapatan dia tidak terhad?

Awal Ogos 2016, Saya buat keputusan untuk berhenti kerja dan cuba untuk cari kerja di Melaka. Saya ingat saya boleh dapat dalam masa sebulan tapi tanggapan saya salah. Dari Ogos ke Disember 2016 saya masih tak dapat kerja. Keluarga saya merasa kecewa dan marah sehingga mereka cakap, “Gaji yang kau dpt dulu tak cukup ke? Kenapa berhenti?”. Ibu bapa saya mula anggap yang keputusan saya buat dahulu adalah satu kesilapan besar. Pada hujung bulan Januari 2017, kawan saya memperkenalkan tentang pasaran Hartanah. Simpanan saya sudah habis semasa 4 bulan tanpa kerja. Saya ambi masa yg agak lama untuk berfikir akhirnya saya pergi juga. Saya terpaksa tipu kedua ibu bapa saya kerana mereka akan marah sebab mereka tahu kerja ini tak ada gaji bulanan dan supaya saya dapat sedikit duit permulaan utk teruskan perjalanan. Ibu bapa saya hanya beri RM1000 utk duit mula saya. Alhamdulillah, apa yg saya dapat, lebih dari apa yg sepatutnya.

Saya jadi takut sangat sebab dalam simpanan saya hanya ada rm1000 itu sahaja untuk saya hidup. Saya tahu kalau saya tak berjaya, ibu bapa saya akan marah sebab saya tipu mereka. So, saya mula buat dan saya ingatkan susah rupanya hanya ada lima cara. Saya ikut “5 Langkah” yang dicipta oleh Direktor syarikat itu sendiri. Selepas seminggu, saya berjaya dapatkan satu jualan dengan komisyen bernilai RM5000. Lepas tu, saya mula buat lebih. Dalam 3 bulan, saya berjaya buat jualan dengan anggaran bernilai RM41,000++. Dalam masa 2bulan saya dalam pasaran Hartanah, saya jujur dengan kedua dua ibu bapa saya dengan memberitahu mereka perkara yg betul sambil tunjuk semua transaksi saya. Selepas itu, mereka terus menyokong saya untuk bergerak lebih dalam industri ini dan mereka sentiasa menyokong saya dari belakang.

Kalau anda mahu lebih, INILAH TEMPATNYA!

Kelebihan yang anda akan dapat:
1) Bimbingan dan latihan dari A-Z dalam pasaran Hartanah
2) 5 langkah mudah untuk buat pendapatan 5 angka sebulan
3) Pendapatan yang tidak terhad
4) Sistem yang berjaya semudah 123

Tapi yang paling penting, ini bukan MLM bro. Ini adalah HARTANAH!

Saya cabar anda sendiri untuk buat lebih dari RM21,000 sebulan!

==================================================
Saya akan ajar dari A-Z untuk buatkan pendapatan anda 5 angka
===================================================

Terima cabaran?

Umar Abdul Karim
Whatsapp/call: 014-2102473
Whatsapp/call: 014-2102473
Whatsapp/call: 014-2102473
JOB REQUIREMENT
Nationality Preferred Malaysians Only
Gender Preferred All Genders
Language Required English | Bahasa Malaysia
Own Transport None
Experience Level Any
Minimum Education Required None
Location Negeri Sembilan
Deadline 31 Dec 2017

Kongsi bersama rakan-rakan anda!